May 27, 2010

Be back by the 4th

of June. Kot. Sebab kerja tiba-tiba menimbun naik ke langit. Hehe.

* * *

"Teacher bagitau kamu ni, bukan sebab Teacher nak buat kamu kecik hati. Kamu nak rasa Teacher ni tak best dan tak sporting pun Teacher tak boleh cakap apa. Teacher takut nanti Tuhan tanya, Teacher tak reti jawab. Tu saja," said my teacher to them, back then-lah. Tapi kan, mungkin budak-budak yang macam ini lebih suka orang tak peduli. Mungkin mereka sudah biasa tidak dipeduli, jadi bila ada orang care sikit sudah masuk kategori cari pasal. Mungkinlah.

Apa benda yang seronok sangat mengabis duit mak bapak beli benda bukan-bukan menjahanam jantung dan paru-paru ni?

7 scribbleback (s):

phyto hystrix said...

Salam,

Hope that it's not too late to wish Happy Teachers' Day! Too common for teachers, workloads..but good luck with them! :)

Faisal Admar said...

kes rokok! :)

selamat hari guru nani!

MuNsYi SaMa said...

Semoga dipermudahkn Allah kerja2 tu. =)

situkanghambar said...

tangga baru,

good luck!

Nana Othman said...

will be back by 4th?
weee XD!
pls be here on 5th! hehe.

ButirStar said...

Budak2 zaman sekarang ni tak tahu nak beza mana yang boleh makan dengan yang tak boleh makan...

Karang silap hari bulan depa boleh teringin nak makan liquid paper plak...mana lah tau kan?

Nani Othman said...

phyto - it's never too late. haha. tiap2 hari hari ibu. tiap2 hari hari cinta. tiap2 hari pun hari guru. =) workloads just lessened. thanks.

mr faisal - baru bagi klu dah tahu jawab. you are awesome! haha.

munsyi - thanks. alhamdulillah dah berkurang pun.

hambar - tangga lama, bad luck.

adinda - it's the 5th. and i am here. where are YOU?

long - ckp kt diorg, kalau ye pun korang dh kemaruk sgt nk mkn benda yg manusia tak mkn, gi la cari benda yg tak buat ko mampus lepas telan. ape jadahnye teringin likuit pepe? (lucah gile ejaan)

Post a Comment

Only a Sith deals in absolutes. Your thoughts?